Bloembollen

Home > Gewassen > Bloembollen

Vertify heeft ruime ervaring in het bloembollenonderzoek. Niet alleen voor de hoofdgewassen tulp, lelie en gladiool kunt u terecht bij Vertify, maar ook voor narcis, krokus, zantedeschia, hyacint en vele andere bloembollengewassen.

Bloembollen worden op diverse grondsoorten geteeld. Vertify beschikt over diverse locaties verspreid over het hele land waarbij per grondsoort een keuze gemaakt kan worden voor de te onderzoeken onderwerpen. Zo zijn er voor tulpenproevenlocaties beschikbaar in onder andere Zwaagdijk, de Noordoostpolder en het Noordelijk Zandgebied. Voor de lelieteelt maken we in belangrijke mate gebruik van onderzoekslocaties in de provincie Drenthe. Hiermee proberen we zo dicht mogelijk bij de praktijk aan te sluiten.

Bloembollen 2

Evenementen

Nieuws

Vertify en Agrifirm-GMN organiseren geslaagde Open Dag Bolbehandeling

Ook dit jaar organiseerden Vertify en Agrifirm-GMN de Open Dag Bolbehandeling. Afgelopen woensdag trokken circa 200 telers, branchegenoten en overige geΓ―nteresseerden naar Vertify in Zwaagdijk voor een dag vol kennis, ontmoetingen, discussie en inspiratie.

Kick-off onderzoek Integraal bodembeheer in strijd tegen aaltjes

Kick-off π™Ώπ™Ώπš‚ π™±πš˜πš•πš•πšŽπš—@ π™±πš˜πšπšŽπš– & π™°πšŠπš•πšπš“πšŽπšœ: π™Έπš—πšπšŽπšπš›πšŠπšŠπš• πšŠπšŠπš—πšπšŽπš™πšŠπš”πš

‘De Groene Tulp’ wil teelt gezond maken

Kunnen gezondere bollen en gewassen en een betere bodemvitaliteit het gebruik van chemische middelen in de tulpenteelt terugbrengen? Dat is de vraag die het project β€˜De Groene Tulp’ moet beantwoorden. De eerste resultaten zijn veelbelovend.

Contactpersonen

Wil je meer weten over ons bloembollenonderzoek? Neem dan contact op met onze specialist Bloembollen

3 Frank Kreuk

Frank Kreuk

06 - 1029 7263

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.