Vollegrondsgroenten

Home > Gewassen > Vollegronds-groenten

Op het gebied van onderzoek in de vollegrondsgroenten heeft Vertify u veel te bieden. Binnen het bedrijf is veel expertise aanwezig. Het soort proeven dat Vertify in de vollegrondsgroenten uitvoert is zeer uiteenlopend, u kunt voor vrijwel elk soort onderzoek bij ons terecht. Het onderzoek wat we in de vollegrondsgroenten uitvoeren bestaat voor een belangrijk deel uit toelatingsonderzoek voor gewasbeschermingsmiddelen (GEP), residu-onderzoek (GLP), bemestingsonderzoek en rassenonderzoek.

Volle grondsgroenten3

Evenementen

Kennisdag Smart Farming

De bijeenkomst is besloten. Hierom worden er persoonlijk uitnodigingen verstuurd. Kijk voor meer informatie hier: Kennisdag Smart Farming | Greenport…

Nieuws

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek

In het kader van zijn opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness heeft Roald Slagter zijn afstudeeropdracht het schrijven van het businessplan met als een belangrijk onderdeel een klanttevredenheidsonderzoek bij Vertify afgerond.
Het businessplan biedt vele aanknopingspunten om strategisch op in te spelen. Belangrijke thema’s om de komende tijd op te focussen voor Vertify zijn groene middelen, systeembenadering, innovatieve teeltsystemen en digital farming.

Seed meets Technology klaar voor de start

Het evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september, mits de vergunning wordt toegekend die momenteel bij de gemeente is ingediend.

Even voorstellen

Wij stellen graag drie nieuwe collega’s voor: Lynn Tesselaar, Desiree Huiberts en Patricia Strijbis

Contactpersonen

Wil je meer weten over ons vollegrondsgroenten-onderzoek? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

14 Isabel Conijn

Isabel Conijn

06 - 2539 3735

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.