Vollegrondsgroenten

Home > Gewassen > Vollegronds-groenten

Op het gebied van onderzoek in de vollegrondsgroenten heeft Vertify u veel te bieden. Binnen het bedrijf is veel expertise aanwezig. Het soort proeven dat Vertify in de vollegrondsgroenten uitvoert is zeer uiteenlopend, u kunt voor vrijwel elk soort onderzoek bij ons terecht. Het onderzoek wat we in de vollegrondsgroenten uitvoeren bestaat voor een belangrijk deel uit toelatingsonderzoek voor gewasbeschermingsmiddelen (GEP), residu-onderzoek (GLP), bemestingsonderzoek en rassenonderzoek.

Volle grondsgroenten3

Evenementen

Sorry, we konden geen events vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Nieuws

Stagiaires buitenteeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Column Agrarische krant april

Column in de Agrarische krant van april door Pieter Vlaar

Limiet aan inlaat zoetwater uit IJsselmeer

Zestien overheden rondom het IJsselmeer en het Markermeer hebben afspraken gemaakt over de waterinlaat in droge perioden. De meren zijn een belangrijke zoetwaterbron voor het vasteland, als drinkwatervoorziening, maar ook voor de landbouw. Daaraan worden straks limieten gesteld. Vertify werkt aan alternatieven met het project ‘Zoetwaterboeren’. Lees het artikel uit de Nieuwe Oogst.

Contactpersonen

Wil je meer weten over ons vollegrondsgroenten-onderzoek? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

14 Isabel Conijn

Isabel Conijn

06 - 2539 3735

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.