Wie zijn we?

De afgelopen jaren is Vertify uitgegroeid tot een van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Vertify is een flexibele organisatie die kwalitatief hoogwaardig praktijk onderzoek biedt, wat direct toepasbaar is voor de opdrachtgever.

Vertify is een onderzoeksinstelling die zich kenmerkt door de platte organisatie structuur. De werknemers en de directie werken goed samen, hierdoor is het bedrijf zeer flexibel wat betreft het aannemen van proeven. Het gebeurt namelijk geregeld dat er een vraag komt om nog een proef tussendoor te doen, Vertify kan deze aanvragen 9 van de 10 keer alsnog uitvoeren door deze efficiënte structuur.

Locatie

Vertify heeft eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op ruim 100 plaatsen door heel Nederland en België.

In Zwaagdijk beschikt Vertify over 18 ha grond, waarop 6.000 m² glas staat, 20 bewaarcellen, 4 witlofcellen en 2 LED-cellen.

In het Westland beschikt Vertify over twee centraal gelegen locaties. In het World Horti Center beschikken wij over 76 compleet ingerichte onderzoeksafdelingen op 6.000 m². In deze afdelingen kan het klimaat en watergift per afdeling apart gestuurd worden. Op de locatie aan de Zwethlaan in Honselersdijk is de mogelijkheid om onderzoek te laten uitvoeren. Tevens is hier kantoorruimte te huur. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vertify.nl

Vanuit deze locaties ondersteunt Vertify u bij het beantwoorden van uw vraag of de uitvoering van uw idee, project of onderzoek van A tot Z. Van begeleiding bij het opstarten van een onderzoek en het bij elkaar zoeken van de juiste partijen tot het uitzoeken van subsidiemogelijkheden en de volledige uitvoering en begeleiding van een onderzoek.

Proevenkaart-2015-goed

Samenwerking

Vertify werkt samen met het World Horti Center, Seed Valley en GreenPort Noord-Holland Noord om de naamsbekendheid van de agrarische sector in Noord-Holland en Westland te vergroten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Historie

Vertify is in 1986 gestart onder de naam Proeftuin Zwaagdijk als regionale onderzoekslocatie voor bloembollen en vollegrondsgroenten. Vanaf 1990 stelde de overheid steeds minder geld beschikbaar voor praktijkonderzoek. Vanwege een landelijke ingrijpende reorganisatie in het landbouwkundig onderzoek besloot Vertify om per 1 januari 1997 als zelfstandige, private stichting door te gaan.