Over Vertify

Home > Over Vertify

De afgelopen jaren is Vertify uitgegroeid tot een van de belangrijkste agrarische onderzoekscentra van Nederland op het gebied van praktijkgericht onderzoek. Met eigen locaties in Noord-Holland en in het Westland en uitvoeringslocaties op ruim 100 plaatsen door heel Nederland en België.  Vertify is een flexibele organisatie die kwalitatief hoogwaardig praktijk onderzoek biedt, wat direct toepasbaar is voor de opdrachtgever.

Vertify is een organisatie die praktijkgericht onderzoek uitvoert. Daarmee genereren wij kennis en toepassingen voor onze opdrachtgevers: primaire producenten, toeleveranciers en afnemers van de tuin- en akkerbouw. Wij stellen hiervoor onze proefvelden en onderzoekkassen ter beschikking. Wij stimuleren, faciliteren en organiseren innovatie in onze bedrijfstak en bieden de gehele keten in binnen- en buitenland de gelegenheid om producten en diensten te exposeren en kennis te delen. Belangstellenden vanuit de hele wereld worden ontvangen om hen te tonen hoe de Nederlandse tuin- en akkerbouw bijdraagt aan duurzame voedselproductie, gezondheid en welzijn.

Onze missie

het bevorderen van tuinbouw en akkerbouw door middel van onderzoek, demonstratie en kennisuitwisseling.

Vertify wil als professionele internationale organisatie voor praktijkgericht plantaardig onderzoek:

  • Partner zijn van de innovatieve voorhoede in de agri & food sector om zo goede ontwikkelingen te stimuleren in de plantaardige sectoren.
  • Kwalitatief hoogwaardig onafhankelijk onderzoek in de plantaardige sectoren uitvoeren
  • Faciliteren van demonstraties van nieuwe innovatieve technieken
  • Faciliteren van projectbegeleiding, werving van projectsubsidies voor innovaties en de projectadministratie voor ondernemingsgroepen
  • Organiseren en faciliteren van diverse evenementen.

World
horti center

Ontdek de wereld van de innovatieve, Nederlandse glastuinbouw in onze online HortiXperience. Laat je meenemen langs alle thema's van de glastuinbouwsector, we laten de nieuwste innovaties zien en je krijgt letterlijk en figuurlijk een uniek inkijkje in World Horti Center.