Vacatures & stages

Home > Vacatures & stages

Werken bij Vertify?

Bekijk onze vacatures:

Financieel controller

Ben je geïnteresseerd in de dynamiek van de agrarische onderzoekswereld? Vind je het leuk om te analyseren en controleren? Lees dan snel verder!

Relatiegerichte Projectleider Glastuinbouw

Spreekt het jou aan om het gezicht van Vertify te zijn en houd je ervan om contacten met relaties en potentiële klanten te leggen? Spreekt innovatief en praktijkgericht onderzoek je aan in de uitdagende glastuinbouw branche? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stage project ‘Insecten/luizen in vollegrondsgroenten’

Werk je graag met insecten? Houd je van de agrarische wereld en vollegrondsgroenten? Dan is deze projectstage iets voor jou!

Stagiaires teeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Stages

Vertify werkt veel samen met stagiaires. Zo zijn er stages voor WO, HBO en MBO. Veel stages die wij aanbieden zijn gericht op agrarische opleidingen, maar als je van een andere opleiding komt zijn er ook mogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid voor oriëntatiestages, projectstages of afstudeerstages. In overleg met de student zal een onderwerp gekozen worden voor een dergelijke stage.
Heb je een idee of zoek je een stage neem dan contact met ons op via wendyhoudijk@vertify.nl 
Vacature stage

Werkbezoeken & rondleidingen

Ons motto is dat iedere agrarische student bij Vertify geweest móet zijn. Hierom nodigen we alle 'groene' opleidingen bij ons uit voor een werkbezoek, rondleiding, excursie etc.. Hiernaast bezitten wij diverse klaslokalen waar lessen, bijeenkomsten etc. georganiseerd worden, met of zonder catering.
Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Wendy Houdijk wendyhoudijk@vertify.nl 
1

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.