Vacatures & stages

Home > Vacatures & stages

Werken bij Vertify?

Bekijk onze vacatures:

Assistent projectleider glastuinbouw

Ben jij iemand die zich thuis voelt in glastuinbouw, onderzoek en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Projectleider Glastuinbouw

Werk je graag met systemen? Houd je van techniek en glastuinbouw? Spreekt het je aan om onderzoek te doen naar vernieuwingen en verbeteringen? Dan is deze vacature iets voor jou! In deze functie werk je als projectleider op onze afdeling glastuinbouw op onze vestiging in Naaldwijk.

Stagiaires teeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Vakantiekrachten

Doe je dit jaar examen en wil je daarna aan het werk? Of wil je van de zomer gewoon je handen uit je mouwen steken? Wij hebben een leuke en afwisselend vakantiebaan voor jou!

Stages

Vertify werkt veel samen met stagiaires. Zo zijn er stages voor WO, HBO en MBO. Veel stages die wij aanbieden zijn gericht op agrarische opleidingen, maar als je van een andere opleiding komt zijn er ook mogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid voor oriëntatiestages, projectstages of afstudeerstages. In overleg met de student zal een onderwerp gekozen worden voor een dergelijke stage.
Heb je een idee of zoek je een stage neem dan contact met ons op via wendyhoudijk@vertify.nl 
Vacature stage

Werkbezoeken & rondleidingen

Ons motto is dat iedere agrarische student bij Vertify geweest móet zijn. Hierom nodigen we alle 'groene' opleidingen bij ons uit voor een werkbezoek, rondleiding, excursie etc.. Hiernaast bezitten wij diverse klaslokalen waar lessen, bijeenkomsten etc. georganiseerd worden, met of zonder catering.
Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Wendy Houdijk wendyhoudijk@vertify.nl 
IMG_0081

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.