Vacatures & stages

Home > Vacatures & stages

Werken bij Vertify?

Bekijk onze vacatures:

Stagiair(e) Fieldlab Waterstof

Ben je op zoek naar een stage met combinatie van agri en techniek. Dan is dit iets voor jou!

Projectleider Akkerbouw

Werk jij graag voor en in de akkerbouw? Sta je graag tussen de gewassen en wissel je net zo makkelijk naar bureauwerk? Als projectleider akkerbouw leid en begeleid je diverse projecten, stuur je proeven aan en bevorder je ontwikkelingen. Kom ons team versterken en maak het verschil!

Vakantiekrachten

Doe je dit jaar examen en wil je daarna aan het werk? Of wil je van de zomer gewoon je handen uit je mouwen steken? Wij hebben een leuke en afwisselend vakantiebaan voor jou!

Stagiaires teeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Stages

Vertify werkt veel samen met stagiaires. Zo zijn er stages voor WO, HBO en MBO. Veel stages die wij aanbieden zijn gericht op agrarische opleidingen, maar als je van een andere opleiding komt zijn er ook mogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid voor oriëntatiestages, projectstages of afstudeerstages. In overleg met de student zal een onderwerp gekozen worden voor een dergelijke stage.
Heb je een idee of zoek je een stage neem dan contact met ons op via wendyhoudijk@vertify.nl 
Vacature stage

Werkbezoeken & rondleidingen

Ons motto is dat iedere agrarische student bij Vertify geweest móet zijn. Hierom nodigen we alle 'groene' opleidingen bij ons uit voor een werkbezoek, rondleiding, excursie etc.. Hiernaast bezitten wij diverse klaslokalen waar lessen, bijeenkomsten etc. georganiseerd worden, met of zonder catering.
Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met Wendy Houdijk wendyhoudijk@vertify.nl 
1

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.