Nieuws

Home > Actueel

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek

In het kader van zijn opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness heeft Roald Slagter zijn afstudeeropdracht het schrijven van het businessplan met als een belangrijk onderdeel een klanttevredenheidsonderzoek bij Vertify afgerond.
Het businessplan biedt vele aanknopingspunten om strategisch op in te spelen. Belangrijke thema’s om de komende tijd op te focussen voor Vertify zijn groene middelen, systeembenadering, innovatieve teeltsystemen en digital farming.

Seed meets Technology klaar voor de start

Het evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september, mits de vergunning wordt toegekend die momenteel bij de gemeente is ingediend.

Even voorstellen

Wij stellen graag onze nieuwe collega Jasper Schermer voor.

Detectie van trips en uienvlieg

Op onze proeflocatie in Wieringerwerf werken we met een aantal alternatieve manieren om insecten te vangen en lokaliseren. Hierbij ligt vooral de aandacht op trips en uienvlieg.

Vertify organiseert open dag akkerbouw bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs

Vertify organiseert op donderdag 15 juli een open dag op het Akkerbouw Platform bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf.

Even voorstellen

Wij stellen graag drie nieuwe collega’s voor: Lynn Tesselaar, Desiree Huiberts en Patricia Strijbis

Succesvolle gewasbeschermingsdagen

Op 20, 21 en 22 april werden wederom de bekende Gewasbeschermingsdagen groententeelt georganiseerd in de onderzoekskassen van Vertify op het World Horti Center in Naaldwijk.

Update Bio4safe project

Het Bio4safe-project loopt inmiddels al meer dan 3 jaar en er is in die jaren veel gebeurd. In Nederland, België, Frankrijk en Engeland zijn tientallen proeven gedaan in groente- en sierteeltgewassen met als doel het gebruik van water en mest te verminderen. Dit willen we bereiken met het gebruik van sensoren en biostimulanten.

Stichting ROL: Ketenaanpak bolbehandeling lelie

Het beoogde doel van het project is een ketenaanpak bij de bolbehandeling van lelies waarbij met behoud van kwaliteit het risico op virusverspreiding en de milieubelasting verlaagd wordt.

Matricaria voelt zich thuis op water

De snijbloem Matricaria blijkt zich zeer thuis te voelen op water. Dat beeld komt naar voren in proeven die Vertify sinds 2 jaar uitvoert

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.