Nieuws

Home > Actueel

Digital farming NHN

De agribusiness staat voor grote opgaven in de transitie naar een duurzame landbouw. Precisielandbouw is een van de oplossingsrichtingen. Door de inzet van precisietechnieken bij het planten, verzorgen en oogsten van de gewassen kan de belasting op bodem, water en omgeving verminderd worden. Met deze technieken kan met minder kunstmest,…

Projectleider Digital Farming en Akkerbouw

Werk je graag met systemen? Houd je van techniek en akkerbouw? Spreekt het je aan om onderzoek te doen naar vernieuwingen en verbeteringen? Dan is deze vacature Projectleider Digital Farming en akkerbouw iets voor jou!

Open dag Bolbehandeling

Greenity, 17 september 2021028-29 Open dag Bolbehandeling

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek

In het kader van zijn opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness heeft Roald Slagter zijn afstudeeropdracht het schrijven van het businessplan met als een belangrijk onderdeel een klanttevredenheidsonderzoek bij Vertify afgerond.
Het businessplan biedt vele aanknopingspunten om strategisch op in te spelen. Belangrijke thema’s om de komende tijd op te focussen voor Vertify zijn groene middelen, systeembenadering, innovatieve teeltsystemen en digital farming.

Seed meets Technology klaar voor de start

Het evenement vindt dit jaar plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september, mits de vergunning wordt toegekend die momenteel bij de gemeente is ingediend.

Even voorstellen

Wij stellen graag onze nieuwe collega Jasper Schermer voor.

Detectie van trips en uienvlieg

Op onze proeflocatie in Wieringerwerf werken we met een aantal alternatieve manieren om insecten te vangen en lokaliseren. Hierbij ligt vooral de aandacht op trips en uienvlieg.

Vertify organiseert open dag akkerbouw bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs

Vertify organiseert op donderdag 15 juli een open dag op het Akkerbouw Platform bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf.

Even voorstellen

Wij stellen graag drie nieuwe collega’s voor: Lynn Tesselaar, Desiree Huiberts en Patricia Strijbis

Succesvolle gewasbeschermingsdagen

Op 20, 21 en 22 april werden wederom de bekende Gewasbeschermingsdagen groententeelt georganiseerd in de onderzoekskassen van Vertify op het World Horti Center in Naaldwijk.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.