Nieuws

Home > Actueel

Even voorstellen

Wij stellen graag drie nieuwe collega’s voor: Lynn Tesselaar, Desiree Huiberts en Patricia Strijbis

Succesvolle gewasbeschermingsdagen

Op 20, 21 en 22 april werden wederom de bekende Gewasbeschermingsdagen groententeelt georganiseerd in de onderzoekskassen van Vertify op het World Horti Center in Naaldwijk.

Update Bio4safe project

Het Bio4safe-project loopt inmiddels al meer dan 3 jaar en er is in die jaren veel gebeurd. In Nederland, België, Frankrijk en Engeland zijn tientallen proeven gedaan in groente- en sierteeltgewassen met als doel het gebruik van water en mest te verminderen. Dit willen we bereiken met het gebruik van sensoren en biostimulanten.

Stichting ROL: Ketenaanpak bolbehandeling lelie

Het beoogde doel van het project is een ketenaanpak bij de bolbehandeling van lelies waarbij met behoud van kwaliteit het risico op virusverspreiding en de milieubelasting verlaagd wordt.

Matricaria voelt zich thuis op water

De snijbloem Matricaria blijkt zich zeer thuis te voelen op water. Dat beeld komt naar voren in proeven die Vertify sinds 2 jaar uitvoert

Seed Meets Technology

2020 is een gek jaar geweest waarin de zevende editie van Seed meets Technology helaas niet door kon gaan. Momenteel ziet de wereld er een stukje optimistischer uit. Vanuit de overheid is de verwachting gesteld dat iedereen van de zomer is ingeënt tegen het Coronavirus, wat een positief vooruitzicht is….

Bladgewassenonderzoek Bladycol

Binnenkort starten we met het literatuuronderzoek naar wantsen in sla en knolselderij. Deze kennis van bijv. de levenscyclus is noodzakelijk voor een goede bestrijding

Project ‘Groen op zaad’

Om op zoek te gaan naar effectieve biologische middelen en biostimulanten voor de zaadbehandeling heeft Vertify het initiatief genomen om samen met de zaadsector een meerjarig project op te zetten; ‘Groen op Zaad’

Terugblik Vaktentoonstelling 2021

In de bedrijfsgebouwen van Vertify in Zwaagdijk vond op 11 februari de achtste editie van de Vaktentoonstelling dit keer in digitale vorm plaats.

‘Ready’ wint Interpolis Tulpenprijs 2021

De Interpolis Tulpenprijs 2021 is gewonnen door de enkelbloemige geel-rode tulp ‘Ready’, een veredelingsproduct van kwekersvereniging Remarkable. De prijs werd uitgereikt tijdens een digitaal evenement ter gelegenheid van de Vaktentoonstelling Zwaagdijk.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.