Cultivar online

Home > Cultivar Online

Binnen de bloembollenkwekerij, -broeierij en -export bestaat een groeiende behoefte aan kennis en informatie omtrent broei- en groeieigenschappen van het totale bloembollenassortiment. Alle informatie uit broeiproeven die door Vertify zijn uitgevoerd, is verzameld  in een databank met informatie over onder andere inhaaldatum, tussentemperatuur, koudebehoefte, kasdagen, houdbaarheid, morfologie en bijzonderheden van meer dan 1700 cultivars. De informatie is online beschikbaar via Cultivar Online. Met deze databank is het mogelijk snel complete informatie te verstrekken per ras. Om over deze gegevens te kunnen beschikken moet u donateur van Vertify worden. Meer informatie hierover vindt u hieronder.

tulp

Donateurschap

De testbroei, showbroei en marktbroei hebben de broeiproefactiviteiten van Vertify tot een unieke schakel in de bloembollensector gemaakt. Wilt u net als andere vakgenoten gebruik maken van onze kennis en van Cultivar Online wordt dan donateur.

Het donateurschap van € 235,-- exclusief B.T.W. biedt u het volgende:

  • vrij entree tot de toegankelijke delen binnen het complex van Vertify;
  • toegang tot Cultivar Online;
  • jaarlijks een toevoeging van de broei-eigenschappen van circa 50 rassen uit het nieuwere assortiment via Cultivar Online;
  • advies en informatie van medewerkers van Vertify.

Stuur een e-mail met uw contact- en bedrijfsgegevens om ook donateur te worden.

Opzeggen kan jaarlijks voor 1 mei.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.