11e Vaktentoonstelling in de startblokken

Broeiers, standhouders, sprekers en catering zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de 11e Vaktentoonstelling die van 15 tot en met 18 februari plaatsvindt. De schuren van onderzoekscentrum Vertify in Zwaagdijk worden omgetoverd tot dé Vaktentoonstelling voor de bloembollensector waarbij dit jaar het thema ‘Chinees Nieuwjaar’ centraal staat.

 

Programma
Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma opgezet rondom de beurs voor vakgenoten. Bloembollenkwekers, broeiers en overige mensen uit het tulpenvak zijn op deze dagen van harte welkom.

Op zaterdag en zondag is iedereen welkom op de bloemenshow.

 

Donderdag 15 februari

Het programma is breed en divers. De officiële opening van de Vaktentoonstelling 2024 vindt plaats om 10.30 uur en aansluitend gaat het programma rond 11.00 uur van start met een exporteursochtend die met Royal Anthos wordt georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Uitdagingen in Fusarium’. Hierin zullen diverse bloembollenexporteurs het woord voeren met elkaar en mensen uit de zaal.

Na het avondbuffet gaat de zaal open voor GreenityTalks waarin broeier Arjan Rood, tulpenhandelaar Winfried Versluis en een kwaliteitsspecialist van de veiling onder leiding van Monique Ooms in debat gaan in het thema ‘Wilt u meer of minder lichte tulpen’.

 

Vrijdag 16 februari

Om 17.30 uur zal Interpolis de winnaar bekend maken van de Tulpen Top 10 en de jury zal haar bevindingen vertellen. Na de uitreiking volgt een spetterend optreden van een Chinese Drakendans. Daarna wordt het buffet geserveerd, uiteraard in het thema van de Vaktentoonstelling.

 

Marktbroeishow

De marktbroeishow is alle 4 dagen te bewonderen. De twee showruimtes worden met elkaar verbonden met maar liefst meer dan 30 diverse stands die op donderdag en vrijdag te bezichtigen zijn.

 

Meer informatie en het programma:

Openingstijden bloemenshow

Donderdag 15 en vrijdag 16 februari vanaf 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 17 en zondag 18 februari vanaf 10.00 tot 16.00 uur

 

Openingstijden beurs

Donderdag: 11.00-21.00 uur

Vrijdag: 13.00-21.00 uur

 

Adres: Vertify, Tolweg 13, 1681 ND Zwaagdijk-Oost

www.vaktentoonstelling.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Plantjesmarkt zaterdag 15 juni aan Zwethlaan te Honselersdijk

Plantjesmarkt aan Zwethlaan op 15 juni 2024

Druk bezochte Open middag Zoetwaterboeren

Verslag van de 3e Open dag Zoetwaterboeren in 2024.

Stagiair(e) Fieldlab Waterstof

Ben je op zoek naar een stage met combinatie van agri en techniek. Dan is dit iets voor jou!