Seed Meets Technology

Home > Seed Meets Technology

Seed meets Technology is hét evenement waar het draait om innovatieve zaadtechnologie, rassenassortiment en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Naast een beurs met ruim 50 deelnemers uit binnen- en buitenland bestaat het evenement uit proefvelden, waterteelt en een programma met diverse lezingen en symposia.

De initiatiefnemers achter het evenement zijn Incotec, Seed Processing Holland, TeaL Agro Technologies en Vertify.  Samen is in 2014 besloten om het programma in week 39 te versterken met thema´s als zaadbehandeling, zaadverwerkingsapparatuur, fenotypering, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen. Het driedaagse evenement vindt plaats in de bedrijfshallen en proefvelden van Vertify. Jaarlijks bezoeken ruim 1700 bezoekers de show, waarvan het merendeel afkomstig is van buiten Nederland.

Vegetables trials

De Vegetable Trials omvatten de demonstratievelden rondom Vertify. Op het veld worden door zaadbedrijven hun bestaande en nieuwe rassenassortiment getoond. Dagelijks zijn er begeleidde rondgangen te boeken. Tevens bevinden de open dagen van Sakata zich aan de overkant van Seed meets Technology.

 

Meer weten?

Bekijk voor meer informatie www.seedmeetstechnology.com of neem contact met ons op via info@seedmeetstechnology.com.

Krijg hier een impressie van het event.