Kennisdag Smart Farming 10-03-2022

Home > Actueel > Kennisdag Smart Farming 10-03-2022

Ruim honderd telers en tuinders waren donderdag 10 maart naar de Kennisdag Smart Farming gekomen voor een update over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hightech- en dataoplossingen. Tijdens deze dag werden zij bijgepraat over diverse lopende projecten in het kader van de Greenport Smart Farming Deal NHN. En natuurlijk was er volop gelegenheid voor netwerken. 

Greenport NHN organiseert de kennisdag samen met haar partners met als doel de kennisdeling van datatechnologie en precisietechniek voor ondernemers te verbeteren en de samenwerking in het netwerk te versterken. Partners dragen bij aan de organisatie en verzorgen presentaties over resultaten en vorderingen van hun projecten. Onze speciale dank gaat uit naar Vertify en loonbedrijf Sturm-Jacobs voor de ondersteuning bij de organisatie en het beschikbaar stellen van de locatie.

Plaats van handeling was de grote bedrijfshal van loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf, een mooie locatie waar ook een van de proeftuinen van Vertify is gevestigd. Tussen de tractoren, banden en oogstmachines stond een podium opgesteld voor het plenaire programma. Na de pauze werd het publiek opgesplitst om parallelsessies dieper in te gaan op specifieke onderwerpen. Gezien de vele enthousiaste reacties van bezoekers die we na afloop van deze dag mocht ontvangen, zien wij alle reden om later dit jaar nog een kennisdag te organiseren. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze plaatsvinden in november.

Presentatie en beurs

Als partner van het data- en kennisplatform Smart Farming heeft Business Development Manager Pieter Vlaar samen met Peter Millenaar van BBLeap een presentatie verzorgd over het Digital Farming NHN-project precisiespuiten. Kijk voor meer informatie over dit project hier.

Tevens waren wij aanwezig met een stand op de beurs en hadden we zitting in de organisatie van dit event.

Foto's: Ernest Selleger

_O9A0743
_O9A0790

Greenport NHN organiseert de kennisdag samen met partners met als doel de kennisdeling van datagebruik en precisietechniek voor ondernemers te verbeteren en de samenwerking in het netwerk te versterken. Partners dragen bij aan de organisatie en/of verzorgen presentaties van de resultaten en vorderingen van hun projecten. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Grote belangstelling op Open Dag Bolbehandeling 2023

Op woensdag 13 september vond de Open Dag Bolbehandeling 2023 plaats.

Toekomst akkerbouwgewassen besproken tijdens Open Dag Akkerbouw

Op donderdagavond 13 juli vond bij loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf de Open Dag Akkerbouw plaats.

Biostimulanten van bol tot in de bodem uitgezocht

Het doel van het project is het mogelijke effect meten van biostimulanten op de vitaliteit van de tulp en de...