Laden Evenementen

Dag van de Tulp

Dag van de Tulp op 26 januari 2024

Tijdens deze dag worden er vanaf 13.00 uur inspirerende lezingen en workshops georganiseerd waardoor bezoekers weer helemaal op de hoogte zijn van de actualiteit. Hiernaast is de bloemenshow te bezoeken met een groot en actueel sortiment van tulpen en een bedrijvenshow waar diverse stands van bedrijven te bezichtigen zijn. Na het programma is er gelegenheid tot netwerken met een borrel en buffet. De dag wordt georganiseerd bij Vertify en opgeven kan op een later moment.

 

Programma

De Dag van Tulp start met de jaarvergadering van de KAVB-productgroep Tulp gevolgd door ontwikkelingen in de keuring door de BKD. Daarna zal een gastspreker een verrassende voordracht vertellen. In de tweede helft van de dag worden er workshops georganiseerd.

 

Borrel en buffet

De dag wordt afgesloten met een borrel en een heerlijk buffet. Tijdens deze dag kan de marktbroeishow, met de nieuwste rassen, en bedrijvenshow, waarin diverse bedrijven zich presenteren, bezocht worden.

Gegevens

Datum:
26 jan 2024
Tijd:
13:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Vertify
Tolweg 13
Zwaagdijk-Oost, 1681 ND Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0228-563164
Bekijk de site van Locatie

Meer evenementen

Cursus Hydroponics

Er wordt flink geïnnoveerd met teeltsystemen in de high-tech tuinbouw. Ook de afzetmarkt voor groenten en bloemen vraagt om duurzamere…

Vaktentoonstelling

Het thema van de Vaktentoonstelling 2024 is ‘Chinees Nieuwjaar’. Van 15 tot en met 18 februari 2024 kunnen bezoekers het…