Even voorstellen

Home > Actueel > Even voorstellen
26 april 2021

De afgelopen maanden hebben wij drie nieuwe collega's verwelkomd. Zij stellen zich graag even voor:

 

lynn

Ik ben Lynn Tesselaar en ik kom uit Sint Maarten. Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam bij Vertify als junior projectleider vollegrondsgroenten. Ik heb tuinbouw en akkerbouw gestudeerd met de afstudeerrichting plant, innovatie en onderzoek op Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Naast school ben ik zeven jaar werkzaam geweest bij Bejo Zaden. Bij Vertify ga ik mij onder andere bezighouden met het project ‘Groen op Zaad’.

Hallo! Ik ben Desiree Huiberts (25 jaar). Vanaf 1 januari ben ik werkzaam als junior projectleider akkerbouw bij Vertify. Ik ben opgegroeid in Anna Paulowna, waar we een akkerbouwbedrijf hebben. Na de middelbare school heb ik de HBO opleiding Agrarische Bedrijfskunde afgerond.

Na mijn opleiding en voordat ik bij Vertify begon, heb ik eerst 2 jaar de planning en logistiek gedaan bij een aardappelhandelshuis (Royal ZAP). Nu ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging in een enthousiast team!

desiree
Foto zelf

Mijn naam is Patricia Strijbis en ik woon in Den Hoorn (Z-H). Sinds 1 april ben ik werkzaam als projectleider glastuinbouw bij Vertify. Ik ben opgegroeid in De Lier, dus heb altijd kassen om mij heen gehad. Biologie was mijn favoriete vak op school vandaar de keuze voor een tuinbouw opleiding op Huis te Lande. Hierna ben ik naar de Has in Delft gegaan en heb ik Tuinbouw gestudeerd met als specialisatie Voorlichting en Onderzoek. Na mijn opleiding heb ik in verschillende functies in de glastuinbouw gewerkt. Van handel, veredeling en belangenbehartiging tot advisering.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Administratief medewerker 32 – 38 upw

Zoek je afwisseling in werkzaamheden en werk je graag met mensen en cijfers? Deze leuke job heeft het allemaal in...

Bouwen aan een vernieuwd teeltsysteem voor bladgewassen

Het topsectorprogramma 'duurzame teelt van bladgewassen en selderij' is bezig met het derde jaar. Op de bladgewassendag eind september liet...

Assistent bedrijfsleider

Houd je van afwisseling en dynamiek? Neem je verantwoordelijkheid en werk je graag in de glastuinbouw? Dan is deze vacature...