Even voorstellen

Home > Actueel > Even voorstellen
26 april 2021

De afgelopen maanden hebben wij drie nieuwe collega's verwelkomd. Zij stellen zich graag even voor:

 

lynn

Ik ben Lynn Tesselaar en ik kom uit Sint Maarten. Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam bij Vertify als junior projectleider vollegrondsgroenten. Ik heb tuinbouw en akkerbouw gestudeerd met de afstudeerrichting plant, innovatie en onderzoek op Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Naast school ben ik zeven jaar werkzaam geweest bij Bejo Zaden. Bij Vertify ga ik mij onder andere bezighouden met het project ‘Groen op Zaad’.

Hallo! Ik ben Desiree Huiberts (25 jaar). Vanaf 1 januari ben ik werkzaam als junior projectleider akkerbouw bij Vertify. Ik ben opgegroeid in Anna Paulowna, waar we een akkerbouwbedrijf hebben. Na de middelbare school heb ik de HBO opleiding Agrarische Bedrijfskunde afgerond.

Na mijn opleiding en voordat ik bij Vertify begon, heb ik eerst 2 jaar de planning en logistiek gedaan bij een aardappelhandelshuis (Royal ZAP). Nu ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging in een enthousiast team!

desiree
Foto zelf

Mijn naam is Patricia Strijbis en ik woon in Den Hoorn (Z-H). Sinds 1 april ben ik werkzaam als projectleider glastuinbouw bij Vertify. Ik ben opgegroeid in De Lier, dus heb altijd kassen om mij heen gehad. Biologie was mijn favoriete vak op school vandaar de keuze voor een tuinbouw opleiding op Huis te Lande. Hierna ben ik naar de Has in Delft gegaan en heb ik Tuinbouw gestudeerd met als specialisatie Voorlichting en Onderzoek. Na mijn opleiding heb ik in verschillende functies in de glastuinbouw gewerkt. Van handel, veredeling en belangenbehartiging tot advisering.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Plantjesmarkt zaterdag 15 juni aan Zwethlaan te Honselersdijk

Plantjesmarkt aan Zwethlaan op 15 juni 2024

Druk bezochte Open middag Zoetwaterboeren

Verslag van de 3e Open dag Zoetwaterboeren in 2024.

Stagiair(e) Fieldlab Waterstof

Ben je op zoek naar een stage met combinatie van agri en techniek. Dan is dit iets voor jou!