Projectleider Bloembollen

Home > Vacatures & stages > Projectleider Bloembollen
25 februari 2021

Vertify, tot 1 januari j.l. Proeftuin Zwaagdijk geheten, is een snel groeiende en bloeiende professionele organisatie voor praktijkgericht onderzoek en innovatie in de Food & Agri sector. Het bedrijf is marktleider in het praktijkgericht onderzoek en leidt en begeleidt vele meerjarige programma’s gericht op innovatieve teelt- en techniekconcepten. Het onderzoek wordt verricht in de open teelten (akkerbouw, vollegrondsgroenten, bloembollen) en onder glas, in Zwaagdijk, Naaldwijk (WHC) en daarnaast op veel locaties verspreid in Nederland..

Voor het segment bloembollen zijn we op zoek naar een enthousiaste projectleider. Wil jij samen met ons werken aan de land- en tuinbouw van de toekomst, lees dan verder!

Functie-omschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan proeven; je initieert, coördineert en draagt zorg voor de opzet, de uitvoer, de verslaglegging en eventuele presentaties en publicaties. Je werkt nauw samen met de Programma Manager om meerjarige projecten te vertalen in onderzoeksvoorstellen en met de bedrijfsleider om de uitvoering van de proeven te coördineren.

Omdat jij de sector goed kent, kun je een onderzoeksvraagstuk vanuit de praktijk goed vertalen naar een concreet projectvoorstel. Je bent goed zichtbaar in de sector, volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en onderhoud een breed netwerk.

Functie-eisen

  • Je hebt een "groene" Hbo-opleiding of een studie in Wageningen afgerond, bij voorkeur in een studierichting die aansluit bij de sector Open Teelten.
  • Je hebt bij voorkeur ook vanuit de praktijk affiniteit met de bloembollen.
  • Je bent praktisch ingesteld: toegepast onderzoek gericht op de praktijk is jouw wereld.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring opgedaan met de (statistische) verwerking van onderzoeksresultaten en de bijbehorende softwareprogramma’s.
  • Je werkt vooral vanuit Zwaagdijk.

Persoonlijkheidskenmerken

  • Je bent een ondernemend en onderzoekend persoon die met beide benen in de praktijk staat.
  • Je vindt het leuk om te organiseren en te coördineren en kunt daarin goed samenwerken met collega’s.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden, je kunt goed zelfstandig maar ook in teamverband werken.
  • Bovenal ben je een no-nonsense type, die heel dicht bij de primaire sector staat en weet wat daar leeft en doorziet aan wat voor onderzoek de sector behoefte heeft.

Aanbod

Bij Vertify vind je een prettige, informele en professionele werkomgeving, een marktconform salaris en verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Vertify
T.a.v. dhr. J.G.M. Kos
Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk
e-mail: info@vertify.nl
tel. 0228-563164