Manager Onderzoek

23 oktober 2020

Vertify is een snel groeiende en bloeiende professionele organisatie voor praktijkgericht onderzoek en innovatie in de Food & Agri sector. Het bedrijf is marktleider in het praktijkgericht onderzoek en leidt en begeleid vele meerjarige programma’s gericht op innovatieve teelt- en techniekconcepten. Het onderzoek wordt verricht in de open teelten (akkerbouw, vollegrondsgroenten, bloembollen) en onder glas, in Zwaagdijk, Naaldwijk (WHC) en daarnaast op veel locaties verspreid in Nederland.

Voor de algehele coördinatie van al het door Vertify uit te voeren onderzoek zijn we op zoek naar een Manager Onderzoek. Wil jij samen met ons werken aan de land- en tuinbouw van de toekomst, lees dan verder!

Functie-omschrijving

Als Manager Onderzoek ben je onderdeel van het management team en geef je leiding aan de programmamanagers en projectleiders. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de agrarische markt, analyseert de wensen en behoeften van (potentiele) klanten en draagt zorg voor een optimale aansluiting van ons aanbod. Samen met de Marketing en Innovatie Manager zet je (beleidsmatige) ontwikkelingen in de sector om in innovatieve voorstellen voor meerjarige nationale en internationale projecten en je coördineert samen met de projectleiders en de programmamanagers het bijbehorende onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoer en de verwerking van al het onderzoek.

Je bent goed zichtbaar in de sector, volgt de ontwikkelingen op de voet en onderhoud een breed netwerk.

Functie-eisen

  • Je hebt een "groene" HBO-opleiding of een studie in Wageningen afgerond, bij voorkeur richting Bedrijfskunde en Agribusiness of tuin/akkerbouw
  • Je hebt bij voorkeur ook vanuit de praktijk affiniteit met planten(teelt)
  • Je bent sterk in het schrijven van voorstellen en rapportages
  • Beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je werkt vooral vanuit Zwaagdijk

Persoonlijkheidskenmerken

  • Je bent een ondernemend en onderzoekend persoon die met beide benen in de praktijk staat,
  • Je vindt het leuk om te organiseren en te coördineren en kunt daarin goed samenwerken met collega’s
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Bovenal ben je een no nonsens type, die heel dicht bij de primaire sector kan staan en weet wat daar leeft en doorziet aan wat voor onderzoek de sector behoefte heeft.

Aanbod

Bij Vertify vind je een prettige, informele en professionele werkomgeving, een marktconform salaris en verschillende ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren

Vertify
T.a.v. dhr. J.G.M. Kos
Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk
e-mail: info@vertify.nl
tel. 0228-563164