Boom- en fruitteelt

Home > Gewassen > Boom- en fruitteelt

Vertify heeft kennis en ervaring in de fruitteelt. Boomteeltproeven worden in de praktijk, maar ook op de eigen locatie in Zwaagdijk gedaan. Demonstratieproeven worden veel in de praktijk aangelegd. Op deze manier hoeven telers niet ver te reizen om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken. Als het gaat om gewasbeschermingsmiddelenonderzoek dan wordt veelal gebruik gemaakt van kunstmatige infectie.

bomen 3

Vertify biedt u de mogelijkheid om uw onderzoek uit te laten voeren. Met een toenemende ervaring in de boomkwekerij en de fruitteelt beschikken we over de juiste expertise om u in deze sectoren van dienst te kunnen zijn.

Proeven kunnen op verschillende locaties uitgevoerd worden om zo rekening te kunnen houden met specifieke wensen ten aanzien van gewas, ziekten, plagen en specifieke eisen aan bijvoorbeeld grondsoort. Dit kan zijn op het gebied van gewasbescherming, bemesting maar ook voor alternatieve bestrijdingsmethoden met bijvoorbeeld feromoonverwarring of fysieke bestrijdingsmethoden. Op de locatie van Vertify is voldoende ruimte om in een bedekte en onbedekte situatie onderzoek te doen in container teelten, eventueel met kunstmatige infectie van verschillende schimmels en insecten.

Evenementen

Sorry, we konden geen events vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Nieuws

Assistent bedrijfsleider

Houd je van afwisseling en dynamiek? Neem je verantwoordelijkheid en werk je graag in de glastuinbouw? Dan is deze vacature iets voor jou!

PANG, PANG! Column van Pieter Vlaar

Column van Pieter Vlaar (oktober 2022)

Stagiaires teeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.