Boom- en fruitteelt

Home > Gewassen > Boom- en fruitteelt

Vertify heeft kennis en ervaring in de fruitteelt. Boomteeltproeven worden in de praktijk, maar ook op de eigen locatie in Zwaagdijk gedaan. Demonstratieproeven worden veel in de praktijk aangelegd. Op deze manier hoeven telers niet ver te reizen om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken. Als het gaat om gewasbeschermingsmiddelenonderzoek dan wordt veelal gebruik gemaakt van kunstmatige infectie.

bomen 3

Vertify biedt u de mogelijkheid om uw onderzoek uit te laten voeren. Met een toenemende ervaring in de boomkwekerij en de fruitteelt beschikken we over de juiste expertise om u in deze sectoren van dienst te kunnen zijn.

Proeven kunnen op verschillende locaties uitgevoerd worden om zo rekening te kunnen houden met specifieke wensen ten aanzien van gewas, ziekten, plagen en specifieke eisen aan bijvoorbeeld grondsoort. Dit kan zijn op het gebied van gewasbescherming, bemesting maar ook voor alternatieve bestrijdingsmethoden met bijvoorbeeld feromoonverwarring of fysieke bestrijdingsmethoden. Op de locatie van Vertify is voldoende ruimte om in een bedekte en onbedekte situatie onderzoek te doen in container teelten, eventueel met kunstmatige infectie van verschillende schimmels en insecten.

Evenementen

Seed meets Technology 2021

Seed meets Technology is hét evenement waar het draait om innovatieve zaadtechnologie, rassenassortiment en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad….

Nieuws

Seed Meets Technology

2020 is een gek jaar geweest waarin de zevende editie van Seed meets Technology helaas niet door kon gaan. Momenteel…

Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland gaan verder onder de naam Vertify

Met ingang van 1 januari 2021 gaan Proeftuin Zwaagdijk en Demokwekerij Westland verder onder de nieuwe naam Vertify.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.