Boom- en fruitteelt

Home > Gewassen > Boom- en fruitteelt

Vertify heeft kennis en ervaring in de fruitteelt. Boomteeltproeven worden in de praktijk, maar ook op de eigen locatie in Zwaagdijk gedaan. Demonstratieproeven worden veel in de praktijk aangelegd. Op deze manier hoeven telers niet ver te reizen om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken. Als het gaat om gewasbeschermingsmiddelenonderzoek dan wordt veelal gebruik gemaakt van kunstmatige infectie.

bomen 3

Vertify biedt u de mogelijkheid om uw onderzoek uit te laten voeren. Met een toenemende ervaring in de boomkwekerij en de fruitteelt beschikken we over de juiste expertise om u in deze sectoren van dienst te kunnen zijn.

Proeven kunnen op verschillende locaties uitgevoerd worden om zo rekening te kunnen houden met specifieke wensen ten aanzien van gewas, ziekten, plagen en specifieke eisen aan bijvoorbeeld grondsoort. Dit kan zijn op het gebied van gewasbescherming, bemesting maar ook voor alternatieve bestrijdingsmethoden met bijvoorbeeld feromoonverwarring of fysieke bestrijdingsmethoden. Op de locatie van Vertify is voldoende ruimte om in een bedekte en onbedekte situatie onderzoek te doen in container teelten, eventueel met kunstmatige infectie van verschillende schimmels en insecten.

Evenementen

Seed meets Technology

Seed meets Technology is an event where the focus is on innovative seed technology, variety assortment and adding value to…

Nieuws

Stagiaire procescoordinatie

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, agrarisch en administratie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e) procescoordinatie!

Stagiaires buitenteeltmedewerker

Ben jij iemand die zich thuis voelt in onderzoek, biologie en technologie? Solliciteer dan gauw en wie weet wordt jij onze nieuwe stagiair(e)!

Vakantiekrachten

Doe je dit jaar examen en wil je daarna aan het werk? Of wil je van de zomer gewoon je handen uit je mouwen steken? Wij hebben een leuke en afwisselend vakantiebaan voor jou!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.