Laden Evenementen

Waterdag

Op woensdagmiddag 29 juni organiseren Glastuinbouw Nederland en Vertify in samenwerking met World Horti Center de Waterdag.

Water & Glastuinbouw

Water is van essentieel belang voor de glastuinbouw. Naar mate we meer water hergebruiken is een goede waterkwaliteit in de kas van toenemend belang. Niet alleen vanwege duurzaamheid maar ook om een weerbaar en gezond gewas te bevorderen. Maar hoe houden we een goede waterkwaliteit?

Nieuwe ontwikkelingen

Tijdens de Waterdag is er uitgebreid aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van water, emissiebeperking, waterkwaliteit borgen in de kas, watervoorraad, ontsmetting en weerbaar water. We vangen aan met een plenair gedeelte waarin u informatie krijgt over de lopende innovatie onderzoeken. Daarnaast kan u in discussie met een panel over de waterkwaliteit ín en óm de kas. Verder zijn er korte workshops en rondleidingen langs onderzoeken en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van water. Deelname aan deze middag biedt de mogelijkheid voor het verlengen van de spuitlicentie (thema Veiligheid & Techniek).

Save the date

Noteert u de datum alvast in uw agenda? We starten om 13:00 uur en om 17:00 uur sluiten we af met een borrel. Binnenkort maken we het definitieve programma bekend.

 

De Waterdag vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk.

Gegevens

Datum:
29 jun 2022
Tijd:
12:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

World Horti Center
Europa 1
Naaldwijk, 2672 ZX Nederland
+ Google Maps

Meer evenementen

Gewasbeschermingsdagen, groenteteelt

Op woensdagochtend 19 en donderdagochtend 20 april is het weer zo ver en worden de Gewasbeschermingsdagen voor de groenteteeltsector voor…

Smart Farming dag

Op donderdag 23 februari vindt de derde editie van de Smart Farming Kennisdag plaats. Ook dit jaar bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs…