Laden Evenementen

Vaktentoonstelling 2022

Programma Vaktentoonstelling 2022

De Vaktentoonstelling vindt plaats in de bedrijfsgebouwen van Vertify en is, als de maatregelen het toestaan, op afspraak geopend op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 februari. Een bezoek vindt plaats in een tijdslot van 2 uur. Inschrijven is verplicht en kan via de website www.vaktentoonstelling.nl en de links hieronder genoemd.

De bloemenshow is hiernaast tijdens deze dagen èn daarna een heel jaar digitaal te bewonderen. De link naar de scan vindt u op de website van de Vaktentoonstelling (www.vaktentoonstelling.nl/bloemenshow).

 

Marktbroeishow
Er wordt weer een grote marktbroeishow georganiseerd. Met een groot aanbod van nieuwere tulpencultivars is dit een jaarlijks terugkerende aantrekkelijke en informatieve show voor bollentelers- en broeiers. De marktbroeishow is bedoeld voor het gehele bloembollenvak, dus niet alleen tulpen, maar zeker ook narcissen, hyacinten, lelies en bijzondere bolgewassen zijn van harte welkom.

 

Broeierij onderzoek

Tijdens de Vaktentoonstelling zijn de proefkassen van Vertify met broeionderzoek open gesteld voor bezoekers.

 

Interpolis Tulpenprijs

De verkiezing van de meest veelbelovende broeitulp wordt in 2022 voor de achtste keer georganiseerd. Veredelaars, kwekers en broeiers hebben voor de zomer van 2021 een aantal tulpencultivars aangeleverd, waaruit vervolgens een top-10 is samengesteld. Het gaat om geregistreerde rassen met een teeltoppervlakte tussen 0,5 en 5 hectare. Deze tulpen worden opgeplant bij Vertify. Een onafhankelijke jury, bestaande uit een tulpenkweker, broeier, exporteur en teeltadviseur beoordelen de cultivars. Zij bepalen wie de nummer 1 wordt en dus uitgebreid in het zonnetje komt te staan. Interpolis is de sponsor van deze tulpenverkiezing.

 

Inschrijving tijdslot

We hanteren een tijdslot van 2 uur en een maximaal aantal personen:

Inschrijving tijdslot donderdag 17 februari.

Inschrijving tijdslot vrijdag 18 februari.

Inschrijving tijdslot zaterdag 19 februari.

Gegevens

Begin:
17 feb 2022 @ 10:00
Einde:
19 feb 2022 @ 16:00
Evenement Categorieën:
,
https://www.vaktentoonstelling.nl/

Locatie

Vertify
Tolweg 13
Zwaagdijk-Oost, 1681 ND Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0228-563164
Bekijk de site van Locatie

Meer evenementen

Seed meets Technology

Seed meets Technology is an event where the focus is on innovative seed technology, variety assortment and adding value to…

Waterdag

Op woensdagmiddag 29 juni organiseren Glastuinbouw Nederland en Vertify in samenwerking met World Horti Center de Waterdag. Water & Glastuinbouw…