Laden Evenementen

Smart Farming dag

Op donderdag 23 februari vindt de derde editie van de Smart Farming Kennisdag plaats. Ook dit jaar bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf. Tijdens deze dag laten we ons inspireren door keynote sprekers, gaan met elkaar in gesprek en kijken samen naar kansen en mogelijkheden van data en technologie binnen de agrarische bedrijfstak.

Wat staat er allemaal op het programma? Te veel om op te noemen. In ieder geval zal André Hoogendijk van BO Akkerbouw het publiek bijpraten over de stand van zaken met betrekking tot het Roadmap Digitalisering; het datakluis systeem dat binnen afziebare tijd de dataveiligheid voor agrarische bedrijven moet garanderen. In een paneldiscussie zullen we voor- en nadelen van deze oplossing bespreken.

Nieuw dit jaar is een innovatiemarkt waar je slimme machines live in actie kunt zien. In een elevator pitch zullen de leveranciers het publiek overtuigen van hun technologie.

Programma
13.00 uur: Inloop
13.30 uur: Opening en welkom Greenport Smart Farming NHN. Dagvoorzitter Monique Ooms.
13.45 uur: Spreker 1- Toekomst van de agri sector
14.15 uur: Rondetafelgesprek 1 o.l.v. dagvoorzitter. Thema: NU (actueel, ontwikkelingen, barrières)
15.00 uur: Elevator pitches + demonstraties
15.15 uur: Pauze en netwerk- / innovatiemarkt
16.15 uur: André Hoogendijk, directeur BO Akkerbouw – BO Akkerbouw beheert de Gedragscode Datagebruik Akkerbouw, financiert verschillende relevante onderzoeken en werkt mee aan de roadmap digitalisering.

Nieuwsgierig? Komt dan naar de Smart Farming Kennisdag 2023. Bekijk het volledige programma en meld je gratis aan via de website. Het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden kan met dit formulier Kennisdag Smart Farming NHN | Greenport NHN

De Kennisdag Smart Farming komt tot stand in samenwerking met de volgende partners:
Loonbedrijf Sturm Jacobs, Provincie Noord-Holland, Vertify, LTO Noord, Amsterdam Green Campus, CAV Agrotheek, Wageningen Research.

Gegevens

Datum:
23 feb 2023
Tijd:
13:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Loonbedrijf Sturm-Jacobs
Medemblikkerweg 13
Wieringerwerf, 1771 SC
+ Google Maps

Meer evenementen

Cursus Hydroponics

Er wordt flink geïnnoveerd met teeltsystemen in de high-tech tuinbouw. Ook de afzetmarkt voor groenten en bloemen vraagt om duurzamere…

Vaktentoonstelling

Het thema van de Vaktentoonstelling 2024 is ‘Chinees Nieuwjaar’. Van 15 tot en met 18 februari 2024 kunnen bezoekers het…