Laden Evenementen

Open Dag Tulp

Op woensdag 9 juni organiseren Agrifirm-GMN en Vertify (voorheen Proeftuin Zwaagdijk) hun jaarlijkse open dag tulp in Zwaagdijk. We laten resultaten van de onderzoeken zien en lichten deze toe. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek.

De opzet voldoet aan de Corona-maatregelen, waardoor inschrijving vooraf verplicht is. Per tijdslot kunnen we 10 groepen met maximaal 5 personen rondleiden. Het is mogelijk dit te combineren met een verlenging van de spuitlicentie, thema ’teelt’ (kosten €45,00 excl. BTW).

U kunt zich voor een van de volgende tijdslots opgeven:
ronde 1: 9:00 tot 11:30 uur
ronde 2: 12:00 tot 14:30 uur
ronde 3: 14:30 tot 17:00 uur

De open dag wordt buiten op het proefveld georganiseerd.
Agrifirm-GMN presenteert de resultaten van het onderzoek in vuur, virus, onkruid en biostimulanten. Vertify presenteert de resultaten van het derde onderzoeksjaar ‘De Groene Tulp’. De proeven zijn gericht op een systeemaanpak en op vuur. Tevens wordt er een proef toegelicht op het gebied van duurzame onkruidbeheersing. Daarnaast zal er een presentatie over goed spuiten en plaatsspecifiek spuiten worden gegeven door BBLeap.

Soiltech is aanwezig om haar proef in bemesting toe te lichten en Syngenta zal haar proef toelichten in vuurbestrijding.

Aanmelden voor de open dag kan via deze link

Wij hopen u van harte welkom te mogen heten op woensdag 9 juni!

Gegevens

Datum:
09 jun 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Vertify
Tolweg 13
Zwaagdijk-Oost, 1681 ND Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0228-563164
Bekijk de site van Locatie

Meer evenementen

Gewasbeschermingsdagen, groenteteelt

Op woensdagochtend 19 en donderdagochtend 20 april is het weer zo ver en worden de Gewasbeschermingsdagen voor de groenteteeltsector voor…

Smart Farming dag

Op donderdag 23 februari vindt de derde editie van de Smart Farming Kennisdag plaats. Ook dit jaar bij Loonbedrijf Sturm-Jacobs…