Laden Evenementen

Impact van efficient telen

Glastuinbouw Nederland, Vertify, World Horti Center, AVAG, Rabobank en Plantum organiseren vrijdag 10 november een middag over de impact van efficiënt telen. Tijdens deze middag wordt eerst de impact van de ambities in het politieke landschap geschetst en wat ons te wachten staat. Vervolgens gaat Sander Hogewoning in op het plant fysiologische effect van efficiënter telen. Er wordt afgesloten met de visie van Rabobank, waarbij ook voorbeelden uit de praktijk worden meegenomen. Na het plenaire gedeelte kunt u een bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt, hier worden door leden van AVAG en World Horti Center innovatieve technieken gedemonstreerd.

 

PROGRAMMA

13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Opening door Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland), Jeroen Sanders (Vertify) en Puck van Holsteijn (World Horti Center)
14.15 uur De impact van de ambities in het politieke landschap door Jesse Schevel (lobbyist GTNL)
14.45 uur Plant fysiologische aspecten van minder energie door Sander Hogewoning
15.15 uur Pauze
15.30 uur Doorberekening diverse systemen en visie van de Rabobank door Arne Bac (Rabobank)
16.00 uur Bedrijvenmarkt & borrel
18.00 uur Afsluiting

BEDRIJVENMARKT

Deelnemen aan de bedrijvenmarkt? Dit is exclusief voorbehouden aan participanten van World Horti Center en leden van AVAG. Voor leden van AVAG, die niet participeren in World Horti Center, wordt een speciaal tarief van €150 ex. BTW gerekend voor een plek op de markt.

 

AANMELDEN

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met woensdag 8 november 2023.

 

ANNULEREN

Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via info@glastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

 

BEELDMATERIAAL

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@kasalsenergiebron.nl.

Gegevens

Datum:
10 nov 2023
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

World Horti Center
Europa 1
Naaldwijk, 2672 ZX Nederland
+ Google Maps

Meer evenementen

Cursus Hydroponics

Er wordt flink geïnnoveerd met teeltsystemen in de high-tech tuinbouw. Ook de afzetmarkt voor groenten en bloemen vraagt om duurzamere…

Vaktentoonstelling

Het thema van de Vaktentoonstelling 2024 is ‘Chinees Nieuwjaar’. Van 15 tot en met 18 februari 2024 kunnen bezoekers het…