Laden Evenementen

Gewasbeschermingsdagen – sierteelt

Op woensdagochtend 5 en donderdagochtend 6 oktober is het weer zo ver en worden de Gewasbeschermingsdagen voor specialisten voor de sierteeltsector georganiseerd in de onderzoekfaciliteit van Vertify in Naaldwijk!

Dit jaar is het ons gelukt om deze bijeenkomst mee te laten tellen voor de spuitlicentie Adviseren Gewasbescherming binnen het thema Teelt. De kosten voor deelname is € 110 euro per persoon inclusief de punt voor de spuitlicentie. Voor mensen die hun spuitlicentie niet verlengen, is deze dag kosteloos.

Programma
We starten ook deze editie weer met een ronde langs diverse workshops met interessante gewasbeschermings-onderwerpen binnen de sierteelt.
Na de workshops sluiten we af met een plenaire gedeelte waar gediscussieerd zal worden over de opgedane kennis die ochtend.
Om 08.45 uur is de inloop en om 09.15 uur start de rondgang met workshops. Om 13.50 uur sluiten we met de mensen die voor hun spuitlicentie gaan, af. Tussendoor is er een pauze en er wordt voor de lunch gezorgd.
Voor de mensen die hun spuitlicentie niet verlengen, is het programma om 12.00 uur afgelopen.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden door u op te geven via wendyhoudijk@vertify.nl U kunt een keuze maken uit de kennisbijeenkomst op woensdag 5 of donderdag 6 oktober. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Geef bij uw opgave het volgende op: de dag naar keuze, naam en of u voor verlenging van uw spuitlicentie gaat. Geef daarnaast bij verlenging van uw spuitlicentie ook op: licentienummer (zonder puntjes), geboortedatum, factuur emailadres en factuur postadres.

Gegevens

Begin:
05 okt 2022
Einde:
06 okt 2022
Evenement Categorie:

Locatie

World Horti Center
Europa 1
Naaldwijk, 2672 ZX Nederland
+ Google Maps

Meer evenementen

Energie-event

Gewasbeschermingsdagen sierteelt 2023

Op woensdagochtend 4 en donderdagochtend 5 oktober 2023 organiseren wij van 08.45 tot ongeveer 14.00 uur de jaarlijkse Gewasbeschermingsdagen voor de…