Laden Evenementen

Gewasbeschermingsdagen, groenteteelt

Op woensdag- 19 en donderdagochtend 20 april organiseren we de Gewasbeschermingsdagen groenteteelt voor specialisten in de gewasbescherming op onze onderzoekslocatie in het World Horti Center in Naaldwijk. We hebben diverse fabrikanten bereid gevonden interessante onderwerpen te presenteren die tijdens een rondgang zijn te beluisteren. We nodigen u daar als gewasbeschermingsspecialist hartelijk voor uit!

Deze dagen tellen niet mee voor de spuitlicentie. De mogelijkheid tot verlenging van de spuitlicentie willen we weer organiseren voor de sierteelteditie in oktober.

Om 09.00 uur is de inloop en om 09.35 uur start de rondgang met workshops. Om 13.40 of, afhankelijk of een 12e workshop doorgaat, sluiten we om 14.05 uur af. Tussendoor is er een pauze en wordt er voor de lunch gezorgd.

Inschrijven

U kunt zich aanmelden door u op te geven via deze link: https://forms.gle/JTP6RiwVNjsK1yY76. U kunt een keuze maken uit de kennisbijeenkomst op woensdag 19 of donderdag 20 april.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op één van deze kennisdagen!

Gegevens

Begin:
19 apr 2023
Einde:
20 apr 2023
Evenement Categorieën:
,

Locatie

World Horti Center
Europa 1
Naaldwijk, 2672 ZX Nederland
+ Google Maps

Meer evenementen

Cursus Hydroponics

Er wordt flink geïnnoveerd met teeltsystemen in de high-tech tuinbouw. Ook de afzetmarkt voor groenten en bloemen vraagt om duurzamere…

Vaktentoonstelling

Het thema van de Vaktentoonstelling 2024 is ‘Chinees Nieuwjaar’. Van 15 tot en met 18 februari 2024 kunnen bezoekers het…