Even voorstellen: Willem Kögeler

Home > Actueel > Nieuwe projectleider Willem Kögeler

Ik ben Willem Kögeler en ik kom uit Naaldwijk. Nadat ik tijdens mijn middelbare schooltijd werkzaam ben geweest bij een orchideeën kweker, heb ik een jaar lang gewerkt op de planning bij een groente en fruit bedrijf. Omdat de schoolbanken toch weer aan mij begonnen te trekken, ben ik begonnen aan mijn studie plantenwetenschappen aan de Wageningen Universiteit, waarvan ik mijn diploma komende maand in ontvangst mag nemen. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gefocust op de biologische bestrijding van ziektes en plagen op zowel micro- als macroniveau en ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Vertify als stagiair. Omdat ik het geluk heb gehad dat ik mijn stage mocht omzetten naar een functie als junior projectleider in de glastuinbouw, hoop ik op een mooie samenwerking met jullie allen. Al heb ik daar natuurlijk de volste vertrouwen in.

Foto Willem

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer nieuws

Ritnaalden zijn niet zomaar voor één gat te vangen

Ritnaalden veroorzaken de laatste tien tot vijftien jaar in toenemende mate schade en/of een schadepost in aardappelen. Voor zover bekend...

Open dag Akkerbouw in teken van nieuwste ontwikkelingen

Vandaag, donderdag 14 juli, vond bij loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringerwerf de Open Dag Akkerbouw plaats. Een grote groep telers en...

Cultivation For Compounds: teelttechnologie van de toekomst vandaag

Vertify, Cultivators en World Horti Center hebben samen met een groep toegewijde leveranciers het consortium Cultivation For Compounds opgericht. Dit...